За пореден път ще докажем новаторското си мислене по темите за безопасния сексуален живот. И тази година подготвяме атрактивна и уникална за Сливен АНТИСПИН кампания. Тя ще премине под мотото „Безопасна любов”, а повод за нея е Деня на влюбените – 14 февруари.

Предизвикателство е отправено към средните училища в града. Всяко от тях ще има възможността да се представи със своя програма. А още по-голямо е предизвикателството към нас и журито – до последния момент няма да знаем кой с какво точно ще се представи.

Каним ви да се изненадаме заедно от креативността на сливенските младежи на 14 февруари 2017 г. от 18:30 часа в залата на Военен клуб – Сливен.

Събитието е част от дейностите по проект „Връстници обучават връстници за превенция на сексуално предавани болести“, финансиран по програма Еразъм+. Доброволците по проекта Елена и Вики се включват активно и атрактивно в организацията на кампанията.

А за най-добрите участници са предвидени неочаквани награди.

С много настроение отново ще напомним на младите, че можем да се обичаме здравословно, безопасно и разумно. А най-интересното тепърва предстои”.

(Снимка: Данаил Христов)