Аз съм Джени и съм на 19 години. Родена съм през 1998 г. във Валдаго, малък град в община Виченца в Италия. Сега съм доброволец в сдружение „Жажда за живот“ – Сливен по проект „Училище за здраве на младите хора“, финансиран по програма Еразъм+. 


През свободното си време обичам да бъда с домашните си животни. Имам декоративно прасенце, два заека и  куче. Също така обичам да слушам много музика и да се разхождам. Друго любимо занимание, характерно за нашия град, е да се срещам с приятелите си на площада или на други места.  Обичам да разговарям със семсйтвото си, а всички емоции, мисли и идеи описвам в дневник.

Първото ми впечатление от България и в частност от Сливен беше, че са невероятни места, обожавам планините и природата, защото много напомнят на моя град. Също така мисля, че Сливен е тих град и климатът ми понася.

Качествата, които ценя в хората, са честността, уважението, любопитството и креативността.

Светът би могъл да стане по-добър, ако хората уважават околната среда и природата и, особено ако младите хора да вършат по-често добри дела  (например да помагат на хора в нужда, да почистват околната среда, да не съдят другите хора …).

По време на престоя си в Сливен, бих искала да се променя, да стана по-силен човек и когато се върна у дома, бих искала да продължа с доброволческата работа, благодарение на натрупания ми опит тук.

Мечтая да завърша висше образование и да продължа да помогам на хора в нужда.